VÁROSI PRÓZAMONDÓ VERSENY

 

A városi prózamondó versenyen Fehér Zoé 5. helyezést ért el. Liszkai Lilike emléklapot kapott.

Gratulálunk a gyerekeknek a kiváló szereplésért, köszönjük Kósa Istvánné Editke tánítónéninek a felkészítést!

 

78562006_2406769302906735_2358300910838349824_o.jpg


 

ANGYALVÁRÓ KARÁCSONYI KI MIT TUD

 

Idén első alkalommal rendeztük meg december 6-án a reméljük hagyományteremtő ANGYALKAVÁRÓ KARÁCSONYI KI MIT TUD versenyt. Nagyon sok ügyes kisdiák szavalatát, énekét hallgattuk meg. Dícséret illeti őket, mindannyian nagyon ügyesek voltak. A műsort természetesen a Mikulás is végighallgatta.


Külön köszönet Kósa Istvánné Editkének és Karsai Gertinek a hatalmas szervezőmunkáért!


 

KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYOK, TÁBLÁK MEGISMERÉSE

 

Ezen a héten Soós Zsanett előadást tartott a 4.b osztályos tanulóknak, amelynek témája a kerékpárosokra, mint járművezetőkre vonatkozó szabályok megismerése, alkalmazása, valamint a közlekedési táblák ismerete volt.
Közös célunk, hogy az ismeretek elsajátítása, alkalmazása révén diákjaink biztonságosan tudjanak közlekedni és minél kevesebb baleset történjen az utakon.


Köszönjük szépen Soós Zsanettnek a lelkiismeretes munkáját!


 

ISKOLAI PRÓZAMONDÓ VERSENY


 

ZEBRA-PROGRAM


 

ŐSZKÖSZÖNTŐ


 

KOSSUTH TÉMAHÉT

 

A Kossuth Lajos témahetünk a végéhez ért. Mind a négy osztàly talált a korosztályának megfelelelő feladatot, ahol jobban megismerkedhettek ezzel a korszakkal. Ismeretterjesztő filmvetités, totó, plakátkészítés színesítette a gyermekek napjait a héten a Népkör utcában. A 3-4.o. Kapitánylabda versenyen vett részt. A hét utolsó napja kapcsolódott a városi rendezvényhez. Kivonultunk a Szent- háromság térre és megtekintettük a műsort, énekeltünk, majd a Szabadság téren a Kossuth szoborhoz kitűztük az elkészített munkáinkat. Mozi látogatással zárult a hét programja.


Köszönjük a színvonalas projektet Tóthné Szabó Ildikónak



"EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT..." KIÁLLÍTÁS

 

A Táncsics M. Ált. Isk. Népkör utcai 4. és 3. osztályos tanulói meghívtást kaptak a Kossuth Művelődési Központ "Egyszer volt, hol nem volt ..." című kiállítás megnyitó ünnepségére. A diákok egy csodálatos kiállítást nézhettek meg és egy kiváló mesemondó, által elmondott mesét hallhattak ezen a délutánon, amelyet egy saját maguk által készített ajándék rajzzal köszöntek meg! Köszönjük a meghívást ezúton is a szervezőknek!


Tóthné Szabó Ildikó
tanító néni